RCW Credit and Finance bestaat al weer een jaar – Juli 2013/Juli 2014

Op 1 juli 2013 is RCW Credit and Finance ontstaan vanuit de persoonlijke behoefte om profit en non-profit instellingen een dienstverlening aan te kunnen bieden op het gebied van credit management en debiteurenbeheer.

Het eerste jaar (vanaf 1 juli 2013 tot 1 juli 2014) is bijzonder goed verlopen. In Augustus 2013 zijn wij gestart met de eerste opdracht bij RCI Financial Services B.V., de financiële tak van Renault Nederland, als financieel analist/adviseur op de krediet-acceptatie afdeling van dit bekende automerk. De klant heeft de kennis en kunde van RCW Credit and Finance voor 3 maanden ingehuurd om de afdeling tijdelijk te kunnen voorzien van extra mankracht. Voor beide partijen is deze samenwerking goed bevallen.

De werving voor de 2e opdracht werd door ons gerealiseerd in januari 2014. Via een bemiddelingsbureau heeft Essent Grootzakelijk (B2B), ten Den Bosch, ons laten weten extra hulp en advies nodig te hebben op hun credit management afdeling. Na invoering van het SEPA proces en het wegwerken van een opgelopen achterstand na een vertraagde facturatie verwerking is RCW Credit and Finance prima in staat gebleken deze behoefte van de klant te vervullen. Momenteel is RCW Credit and Finance nog volop bezig met deze opdracht welke zal worden afgesloten op 1 Augustus 2014.

Al met al mogen wij als kleine dienstverlener niet klagen over de afgelopen periode. Zeker gezien het ecomonische klimaat waarin wij ons nu in verkeren. Ook voor de 2e jaar is RCW Credit and Finance uw partner wanneer het gaat om tijdelijke ondersteuning en advisering binnen de credit management omgeving van uw bedrijf. Voor meer informatie verzoeken wij u onze website http://www.rcw-creditandfinance.nl te bezoeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s