Cash flow verbeteren? Debiteuren beter laten betalen. Weet met wie je zaken doet!

Heeft jouw bedrijf behoefte optimaliseren van de cash flow? Omdat je omzet groeiende is, een medewerker is uitgevallen, assistentie nodig heeft voor proces optimalisatie. Wil je weten met wie je zaken doet? Van te voren een klein onderzoek naar je toekomstige klant doen, kan geen absoluut geen kwaad.

Heeft jouw bedrijf een snel oplopend (dubieuze) debiteurensaldo (DSO)?

Twijfel je aan de kredietwaardigheid van je klanten?
Heb je het gevoel dat je te veel tijd verspilt aan nog niet betaalde “omzet”?

Ben je bang dat jouw administratie te “beperkend” is om een verschil maken?

Het bieden van oplossingen van deze problemen op het gebied van debiteurenbeheer, credit risk control en order-to-cash met de juiste scope, is wat ik je kan bieden. Mijn hoogste prioriteit is dat debiteuren je blijven betalen en cashflow blijft stromen zodat jij verder kunt met de organisatie.

Rene van der Wouden 2018

Ik ben Rene van der Wouden (Gouda), interim/freelancer incasso, credit management, cash flow en order-to-cash professional. Mijn bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 58279989. Van der Wouden Credit Management Advies verleent als specialist ondersteuning op het gebied van debiteurenbeheer, credit management, cash flow management en overige gerelateerde financiele en administratieve zaken. Naast ruime ervaring op dit vakgebied, is er ook kennis aanwezig van ERP-systemen zoals SAP R3, Navisio, Twinfield en en office pakketen zoals Excel, Word, Powerpoint, OnGuard en Credit Tools.

© 2017-2018 Rene van der Wouden – Alle rechten voorbehouden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s